maanantai 7. joulukuuta 2015

Kaapillinen kaunista

Meidän Ikea-vitriinimme on melko hutera. Se kaiketi pitäisi pultata kiinni seinään, mutta kukaan ei ole saanut vielä aikaiseksi. Aiemmin säilyttelin vitriinipuolella Runo-astioitani, mutta laskettuamme niitä olevan melkein tonnin edestä, teki mieli siirtyä niiden suhteen vähän vankempaan varastointimenetelmään. Olen yrittänyt minimoida kaatumisriskin pitämällä painavimmat tavarat alimmassa laatikossa, mutta kovasti tuo silti huojuu. Ja aina joku vieras nojailee kaappiin. Nojailu loppuu kyllä lyhyeen, sillä vitriini ihan todella pettää alta välittömästi. Kuitenkin sitä aina pelkää, milloin koko komeus rysähtää.

Tuossa mietin, mikä olisi mahdollisimman kevyttä mutta kaunista esillepantavaa tuohon vitriiniosaan. Päädyin lattamaan sinne joulukoristeita. Tottakai noistakin suurin osa on lasia tai kristallia, mutta ovat kuitenkin kevyitä eivätkä ihan niin arvokkaita kuin kokonainen astiasto.
Oikeastaan aika hyvä idea: nyt voimme ihastella kauneimpia joulukoristeitamme jo ennen kuusen tuloa! Lisää on tuon kaapin laatikoissa, lähinnä vaikeammin esiteltäviä.







Tänään kävimme isännän kanssa myös ostamassa loputkin joulukoristeet. Matkaan tarttuivat myös muutamat pattereilla toimivat ledit. Ovat kyllä käteviä esimerkiksi maljakossa tai kranssissa! Olen vähän ajatellut laittavani nuo huomaamattomammat (valolanka) vaikka johonkin oksaan valopilkuiksi, saas nähdä. Olen ihan hurahtanut kupariin, ja nuo ovat niin sieviä! <3







Valoisaa alkuviikkoa!
<3 Jeni

8 kommenttia:

  1. Hui, ehkä tosiaan fiksu vaihto. :D tuo alin valopallosarja on pariin otteeseen ollut käsissänikaupassa, mutta vielä sinne jättänyt. Etsin lyhtyä, joka toisi samanlaista mystistä valoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) suosittelen, ei ole hinnalla pilattu ja kaunis valo! Laitoin luumunvärisiä ja rusehtavia joulupalloja sekaan, korostaa tuota yöllistä fiilistä...

      Poista
  2. Pitää vissiin pakata porakone laukkuun ja tulla poraamaan sen teille seinään kiinni ;)

    - P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Velipojan porakone odottaa vaatekomeron lattialla, enää tarvitaan vain tomera poraaja kylään! <3

      Poista
  3. On kyllä kauniita. Noita kuparisia olen itsekin kaupassa hypistelly. Vielä eivät ole mukaan tarttuneet, mutta ehkä ensi kerralla. Ihanaa päivää!. :)

    VastaaPoista
  4. Kauniita koristeita! Mä myös ostin viime jouluna paristoilla toimivat jouluvalot ja tykkäsin, kun ei tarvi viritellä johtoa eikä etsiä pistorasiaa. Ne sopivat hyvin vessaan, jossa pistorasioita ei edes ole. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Totta, hullun kätevät. Kyllä ledit on tuonu mukanaan niin paljon hyviä mahdollisuuksia!

      Poista

Heitä rohkeasti lappu luukusta sisään! =) Aina on kiva saada kirje tai kortti. <3