tiistai 13. lokakuuta 2015

Liebster award -tunnustus

Liebster award- tunnustusten tarkoituksena on tuoda uudet ja tuoreet blogit esille, sekä saada näkyvyyttä pienille blogeille.


Nyt on aika minunkin vastaanottaa ihka ensimmäinen blogihaasteeni. SannaA Männikön kuulumisia -blogista antoi minulle tämän tunnustuksen, kiitos siitä! SannaA kirjoittaa ihanaa ja inspiroivaa kotoilublogia, jossa vilahtelevat niin kouluikäisten kommellukset, kiilusilmäiset kissat kuin kauniit käsityötkin. Kannattaa kurkistaa, ja liittyä lukijaksi! <3

Hetken mietittyäni päätin tehdä tämän kuitenkin omalla tavallani. Minusta 11 blogia haastettavaksi on aika paljon, ja koska lähes kaikki tuntemani pienet blogit ovat saaneet tämän melko työlään haasteen jo ainakin kerran, annan tunnustuksen poikkeuksellisesti vain kolmelle.

Säännöt:

1. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.

2. Vastaa sinun nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.

3. Nimeä ja linkitä 11 Liebster Award -tunnustuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.

4. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille.


Tunnustuksen saavat seuraavat blogit: 




Tässä siis saamani kysymykset vastauksineen:

1. Millainen blogisi on?
– Blogini on vähän alle kaksi kuukautta sitten aloitettu rennon käden kotoilublogi. Kirjoittelen ja kuvittelen sisustushaaveista ja -toteutuksista, ruoasta ja vähän kauneudestakin ja lemmikeistäkin.


2. Miksi aloitit bloggaamisen?
– Halusin tallettaa remonttimme etenemistä, jäsennellä toiveitani ja inspiroida ihmisiä. Kaipasin harrastusta, jossa voi kehittyä. Kaipasin rennompaa asennetta kirjoittamiseen, kulttuuriin ja kieleen, sillä yliopistossa helposti katoaa akateemisiin syövereihin ja unohtaa välillä lentää.


3. Mitä haluaisit blogissasi kehittää?
– Ulkoasu tulee tietenkin ensimmäisenä mieleen. En ole koskaan ollut kovin kiinnostunut valokuvaamisesta, mutta sitä olisi hyvä oppia. Kuvat ovat ensimmäinen asia, johon lukijat kiinnittävät blogissa huomiota, ja ne voivat jopa määrittää sen, jatkaako kävijä pidemmälle blogin selailua. Toki lukijoille mieleinen, mutta vahvasti oma tyyli myös kirjoituspuolessa hakee muotoaan.

4. Mikä on parasta blogissasi?
– Ehkä nuoruus. Niin moni Ovi on vielä avoinna!


5. Minkä verran aikaa käytät bloggaamiseen viikottain?
Riippuu, mikä lasketaan. Jos oman blogin selailu epäkohtien etsimismielessä, kommenttien tarkistelu ja kirjoittaminen ovat se, mitä pidetään bloggaamisena, varmaan 5–10 tuntia. Bloggaaminen on minulle kuitenkin muutakin. Haen inspiraatiota kaikkialta ympäriltäni, sisustan, kokkaan ja luen toisten blogeja. Imen aiheita tulevaisuutta varten kuin ilmaa keuhkoihini.

6. Millaisen neuvon antaisit aloittavalle bloggaajalle?
– Tutustu Kivempaan blogiin! Mrs K on luonut aivan mahtavan tietopankin, josta löydät vastauksen kaikkiin kysymyksiisi. Jos et löydä vastausta, kysy häneltä, ja kohta löydät! Kivemmassa blogissa voi myös verkostoitua ja saada lisää lukijoita ja luettavaa erilaisten linkkirinkien kautta. <3 Kullanarvoinen paikka.


7. Miten rentoudut?
– Kullan kainalossa jotakin sarjaa katsoen, saa hetkeen integroitua jotakin hyvää syötävääkin. ;)

8. Mistä haaveilet?
– Elämässä haaveilen oman tien löytämisestä. Haaveilen äidiksi tulemisesta, ajattelun kehittymisestä, ajan löytämisestä taiteelle, jostakin paremmasta tähän maailmaan ja Taivaasta. Sisustuksessa haaveilen sopivasti kulahtaneista nahkaisista nojatuoleista, Kartellin Stone-jakkarasta ja siitä, että olisi varaa joskus kerätä taidetta. Blogissa haaveilen kommenteista, lukijoista ja inspiroitumisesta. 

9. Paras lahja, jonka olet koskaan saanut?
– Olen saanut paljon ihania lahjoja. Mieheni kerrassaan hukuttaa minut toinen toistaan ihanampiin lahjoihin: kaksi hyvin tärkeää sormusta ja yksi mittaamattoman arvokas lupaus, pippurimylly, helmikorvakorut, kattokruunu, kani, suosikkikirja, rakkauskirje,… 
Äitini spoilasi minut lapsena yksinkertaisesti kaikella, mitä pieni tyttö saattoi toivoa. Varsinkin ehdottomalla rakkaudella.
Isäni rakensi minulle turvallisen kodin, hääkatoksen ja kauniin kaapin, osti mopon ja maksoi konsertin. Kun olin ehkä kymmenen, hän osti minulle naistenpäivänä tohvelikukan. En ikinä unohda noita suloisia lahjoja. Appivanhemmiltani olen saanut toinen toistaan upeampia esineitä, unohtumattomia hetkiä ja rakkaan, rakkaan rinnallakulkijan.

Paras saamistani lahjoista on kuitenkin elämä. Ikuinen elämä, joka alkoi sairaalassa parkaisuna, ja jonka saan elää nauttien kauniista hetkistä ja asioista. Joka armosta jatkuu aina, jonakin päivänä todellisempana kuin koskaan.

10. Oletko jo miettinyt/ostanut joululahjoja?
– Heh. Olemme itseasiassa miehen kanssa jo antaneetkin niitä, vähän niinkuin alkupaloina. Eräänä aamuna heräsin tunteeseen, että nyt on joulu. Tuo ihana olento on mukana kaikissa höpsöimmissäkin jutuissani. Nytki on glögiä kaapissa. Mutta varsinaisena aattona annettavia lahjoja en ole vielä hankkinut, miettinyt sitäkin enemmän!

11. Mitä haluaisit joululahjaksi?
– Viime joulu oli meidän ensimmäinen yhteinen joulumme, ja vietimme sen kahdestaan yhteisessä kodissamme. Jos tänä vuonna tunnelma on lähelläkään viimevuotista, minulla on jo kaikki. Vaikka kyllähän siellä listalla kaikennäköistä jo on… ;)


Tunnustuksen saaneille blogeille lähtee seuraavat kysymykset:
1. Mitä blogisi kertoo sinusta?
2. Mistä keksit blogisi nimen?
3. Mitä toivot bogisi tulevaisuudelta?
4. Mistä inspiroidut?
5. Mitä haluaisit kehittää blogissasi?
6. Mitkä ovat vahvuutesi bloggaajana?
7. Minne matkustaisit, jos aika ja raha eivät rajoittaisi?
8. Mikä on lempipaikkasi kotona?
9. Milloin olet onnellisimmillasi?
10. Mikä on paras jouluperinteesi?
11. Millaista joulua toivot?



Haastakaa itsenne, tavoitelkaa tavoittelemisen arvoista! <3

<3 Jeni

2 kommenttia:

  1. Nyt tuli kyllä tunnustus oikeaan osoitteeseen. Tätä blogia on ollut aivan ihana lukea, sen lisäksi että kirjoitat tosi hyvin, välittyy tästä sellainen rauhallinen ja hyvä fiilis. Sellaista ei kovin moni blogi tänä päivänä tarjoa!
    - P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hienoa, että olet viihtynyt päivitysten parissa. =) <3

      Poista

Heitä rohkeasti lappu luukusta sisään! =) Aina on kiva saada kirje tai kortti. <3