keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Innovaatioita ja ihmettelyä

Voisi näitä arjen luovia ratkaisuja esitellä. Juuri nämähän tekevät kodista asujansa näköisen.

Lilli nukkui pitkään pelkällä puutarhatuolin pehmusteella, ja minun kävi sääliksi mukavuudenhaluista koiraa. Mutta mistä peti? Kuiten moni muukin on todennut, eläinkaupan tarjonta on ylihinnoiteltua ja… Noh, sanotaan nyt ruoraan, rumaa. Kyselin sisustusvinkki-ryhmässä FB:ssäkin apua, ja joku oli tehnyt perunalaatikosta pedin. Ehkä vähän liian maalaisromanttista minun makuuni, ja pian kotimme nurkissa katseen kierrettyä löysinkin sopivan kopan. =) Aikoinaan meikkilaukuksi ostamani työkalupakki (juu, olen samanlainen kosmetiikkahirmu kuin moni muukin nainen, en vain enää ihan koko arsenaalia kuljeta mukanani). Pehmustetta ja viltti, siinä se!

Tähän on helppo pakata mukaan koiran tarvikkeet, kun tulee matkustusta. =)

Olemme tuossa eteisessämme pähkäilleet, mihin sopii avaimet heittää kädestä. Juuri, kun sanoin, että ne voi heittää nurkkahyllyyn, söin sanani. Hyvin tuo mies kestää tätä minun vatulointiani. =D Löysin nyt lopulta sopivan paikan avaimille:

Kun olin pieni tyttö, kävimme vanhempieni ja enoni kanssa erään tutun vanhuksen mökillä. En muista miksi, mutta jostakin syystä saimme ottaa sieltä sellaista tavaraa mukaamme, mikä miellytti silmää. Minä otin vanhan puisen rasian, jonka sisällä oli erikoinen lasinen särmiö, jonka sisällä taas ihmetystä herättävä musta kartio. En ole vieläkään päässyt perille noiden alkuperäisestä käyttötarkoituksesta, mutta kaunis tuo kokonaisuus on silmääni edelleen. Tiedätkö sinä, mitä nämä ovat?


Mainitsemani tunnistamaton lasiesine.


Tässä vielä rasia auki ja kiinni. Sivussakin on pieni lokero, jonne piilotin löytämäni puulastun sieltä mökiltä, läheltä majavan pesää. Ihanat ovat lapsen aarteet! =) Pidän miehen hermoja säästääkseni rasiaa auki, muuten tulee jo liian vaikeaa avainten heittämisestä =D



Mukavaa keskiviikkoa!
<3 Jeni

2 kommenttia:

  1. Hauskoja ideoita ja boxi on mystinen, mutta ihana <3
    - P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 sinä olet mystinen ja ihana, saukkoseni! <3

      Poista

Heitä rohkeasti lappu luukusta sisään! =) Aina on kiva saada kirje tai kortti. <3