keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Hiljentymisen aika

Laittelin eilen kotiime vähän ensimmäisiä viitteitä joulun lähestymisestä. Tunnustan, että tein pienen videonkin koristeiden valmistamisesta, mutta koska en ole kovin tyytyväinen lopputulokseen, jätän sen tästä pois. Täytyy todella harkita kolmijalan hankkimista! Tulee sen verran ylimääräistä vaivaa kameran asettelusta milloin minkäkin kirjan ja spray-pullon päälle… Vloggaaminen on muutenkin yllättävän haastava laji. Minä ainakin kuulin aika paljon teennäisyyttä äänessäni tuolla ensimmäisellä videolla, vaikkei esiintyminen ole minulle itsessään vierasta. Opin, että videot on hyvä käsikirjoittaa ja tehdä useampia ottoja eri suunnista. Ehkä vielä jonakin päivänä olen oppinut siihenkin hommaan, ja saatte elävääkin kuvaa katseltavaksenne. =) Bloggaaminen on kyllä kiva harrastus, aina löytyy uutta opittavaa!

Tein pienen asetelman Aalto-vaasiin ananaskirsikoista, ruusunmarjoista ja granaattiomenasta. Anoppini näytti minulle viime jouluna pätkän jostakin (tanskalaisesta?) kotoiluohjelmasta, jossa mies askarteli todella kauniita joulukoristeita oikein runsaalla otteella. Jäi mieleen, kuinka hän hyödynsi granaattiomenan "kruunua" ja maalasi niitä kultaisiksi. Tottakai hänen versionsa oli vielä prameampi, ja minun toisintoni nyt on tehty niistä tarvikkeista, mitä sattui löytymään. On tuo kuitenkin sympaattinen idea.

Tämmöinen punaposkinen kuningas siitä syntyi. =)

Minuunkin on kolahtanut tämä ekologinen paperipussivillitys. =)


Olen jo pitkään haaveillut  hotellimaisista, aivan vitivalkoisista lakanoista. Näissä on jotenkin pilvimäinen tunnelma ja hyvin tuli nukuttuakin. Finlaysonin Mörkö-tyynyliina on minusta hyvä silmänisku muuten niin hömppäromanttisessa huoneessa. Tarkoitus olisi jossakin vaiheessa kääntää tämä sänky toisinpäin, kunhan saan työpöydän maalattua ja siirrettyä työhuoneeseen pois tieltä. =) Näin tosiaan pyhitettäisiin makuuhuone pelkästään rentoutumiselle ja saataisiin muutenkin hyvin pieneen huoneeseen vähän ilmaa ja ilme luontevamman näköiseksi. Telkkarin alta lopultakin siirretiin yöpöydät käyttöön. Vielä kun löytäisi sen TV-tason! En tiedä oikein edes millaisen haluaisin, kaikki tuntuvat jotenkin rumilta tai tylsiltä…

Tuossa alareunassa pilkottaa Lapuan Kankureiden iki-ihana 100% uusvillainen viltti. =) Rohkenin taas ottaa esille tuon joulunpunaisen lämmikkeen, ja on kyllä ihana kääriytyä sen rakastavaan syleilyyn! <3 Viltti on häälahja mieheni tädiltä. Olen muutenkin Lapuan Kankureiden ystävä. Laadukasta kotimaista tuotetta kelpaa hehkuttaa, ja tulettekin varmasti joulun alla törmäämään useampaan heidän tekstiiliinsä täällä Oven takana.

Tässä alareunassa puolestaan näkyy itse virkkaamani matto, josta jaksan "ylpeillä". En ole mikään käsityötähti, en ole neulonut ala-asteen pakollisten koulutöiden jälkeen. Virkkaaminenkin on rajoittunut pariin pipoon. Tämä oli siis aika iso saavutus minulta. =P




Tuo hillittömän kaunis huonetuoksukukkanen tuo joulun huoneeseen glögin tuoksullaan. Jälleen lahja ihanalta toiselta perheeltäni. <3


Olen ollut aina servettien taittelija, mutta nyt olen ihastunut pyyhkeiden taitteluun! <3 Näissä kuvissa nyt on vain perus tasku viuhkoineen, mutta olen innokas kehittelemään ja etsimään uusia tapoja esitellä pyyhkeitä. Sanokaas, haluatteko tutoriaaleja? Jos tilausta on, voisin tehdä – joko videoitse (opittuani sen), tai sitten kuvien avulla. =)

Nautinnollisia hetkiä teille!
<3 Jeni

4 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet askarrellut ja todellakin laitat niitä tutoriaaleja tulemaan <3

    -P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ehkä sitä jonkun ohjeistuksen saisikin näprättyä. =)

      Poista
  2. Miten kauan noi granaattiomenat ja anaskirsikat säilyy yleensä asetelmissa? Voisin yrittää jotain näpertää pakollisiin pikkujouluihin yms.

    - P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo aiemmin kokeillut, mutta kyllä ne tän lähes viikon on ainakin pysyneet ihan hyvässä kunnossa. =) Riippuu kai kuinka raakoina ostaa. Mä en sitä kauheesti kattonu ostaessani. Granaattiomena alkaa ehkä vähän väsähtää, mut ei mitään mätänemistä. Kantsii vaa kattoo ettei homehdu.

      Poista

Heitä rohkeasti lappu luukusta sisään! =) Aina on kiva saada kirje tai kortti. <3