sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Romantiikkaa

Eilen 5.9. tuli kaksi vuotta siitä, kun kihlauduimme. Kävimme sen kunniaksi ensin leffassa ja sitten syömässä samaisessa ravintolassa, johon nykyinen puolisoni vei minut syömään tuona ihanana iltana. Kyseessä on tunnelmallinen ja tasokas Fine Dining -ravintola KieloKäymme kokemassa elämyksiä siellä suunnilleen kerran puolessa vuodessa, kihla- ja hääpäivinä. Kuten kaikki muutkin tähänastiset Kielo-iltamme, oli eilinen täydellinen.

Tänään tuo ihana mies vielä kiikutti minulle kukkia kaksi punttia. Hän kyllä tietää lempiruusuni: kaikki hennot pinkit, roosat ja vaaleanpunaiset Aquasta Saphiriin, valkoiset Avalanchesta ihanan vihreään Jadeen.Tänään sainkin molempia, minä onnen tyttö! Päädyin sekoittamaan värit 7:3, ja sain ihanat maljakolliset keittiöön ja olohuoneeseen. Laitoin olkkarin kimpun kuvattavaksi lattialle verhon kanssa, ja huomasin sitten, että se saa oikeastaan jäädäkin siihen. Kiva, kun on vähän tasoeroja.

Aaltomalja on aina vähän luovuutta vaativa tuossa varsinaisessa käyttötarkoituksessaan. Ensin teinkin kukkien tueksi kirkkaalla teipillä ristikon maljakon suulle (loistava kikka, kun haluaa säätää maljakon kokoa tai tehdä sitomattomasta kimpusta runsaamman oloisen), mutta päädyinkin lopulta antamaan niiden retkottaa rennosti vasten reunan mutkaa. 

Ehkä poimin luonnosta vihreitä ja myöhemmin vielä sidon osan noista. Olen vähän kaivannut tänä kesänä kukkakauppa-aikojani.





Ruusuista pyhäpäivää! <3

Jeni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitä rohkeasti lappu luukusta sisään! =) Aina on kiva saada kirje tai kortti. <3