perjantai 29. huhtikuuta 2016

Muuttohulinaa

Terveiset kaaoksen keskeltä!

On muuten aika huolellisesti eteinen täynnä jätesäkkeihin pakattuja vaatteita, matkalaukkuja, pahvilaatikoita ja sängynpalasia. Huomenna saadaan uuden kodin avain, ja lauantaina sitten ystävien kanssa toteutetaan vapun kunniaksi kunnon kantourakka! Kyllä mä vaan sanon, että hirvittää tulevaisuus. Jos 4 vuotta omillaan asuneena on kertynyt jo tällainen tavarameri, niin mitä tää on sitten keski-iässä! Apua…

Olisi kannattanut aloittaa romujen karsiminen ja myyminen ajat sitten, ja sen tiesinkin. Saamattomuussairaus kuitenkin teki klassiset ja heittäytyi niskaani oikein toden teolla. Nyt sitten vikat päivät menee pakon inspiroimana hullussa tilpehöörisavotassa. Mieskin on niin kiitettävästi töissä, että on mennyt aika itsenäiseksi pakettien pakertamiseksi. Huhhuh!

Mutta täytyy kyllä sanoa, että vaikka työntäyteinen työläistenjuhla onkin edessä, olen ihan innoissani! Olen päässyt ainakin toistaiseksi yli koti-ikävästä ja odotan jännityksellä uuden kodin tuomia sisustuksellisia haasteita ja tuoretta tunnelmaa.

Viikonlopun jälkeen saatte nähdä, kuinka olen eilisen ja tämän päivän aikana junaillut järjestäväni lattiakriisini. Tuleva kaupungin opiskelija-asunto omaa tosiaan iljettävähkön muovimaton, jonka peittämistä olen pähkäillyt puuhakkaana. Ensin ajattelin kokoavani olohuoneeseen piiiitkistä räsymatoista punotun pärekorimaisen, valtavan maton. Nyt kuitenkin tein pidemmän aikaa kaipaamani löydön fb-kirpparilta! 2x3m kokoinen persialaistyylinen silkkisekoitteinen kankaankappale odottaa hetkeään päästä palvelemaan. <3 Tästä ja ah, niin monesta muusta jutusta lisää, kunhan asetumme!

Arvonnan voitti Anonyymi P, onneksi olkoon! Kiitos myös kaikille osallistujille =)

Klara vappen!
<3 Jeni

p.s. Sain muuten Stonen! Tuossa se on vieressä, takaisin laatikkoon pakattuna. =P

Päivän rentoutumishetki dekon ja Pommacin kanssa. Viimeinen silmäys unelman täyttymiseen ennen sen piilottamista pariksi päiväksi.

2 kommenttia:

Heitä rohkeasti lappu luukusta sisään! =) Aina on kiva saada kirje tai kortti. <3