sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

ARVONTA: tukka uusiksi!



Olen saattanut mainita, että teen silloin tällöin hiusmallin hommia. En värjää hiuksiani itse koskaan ja kampaamoreissut ovat todella harvassa. Riittää, kun käyn välillä pyörähtämässä lavalla. Keikkojakin on sen verran vähän, että tulee sopivasti kuukausia aina väliin ja päänahka saa levätä ja letti kasvaa. Lisäksi ammattilaisten on helpompaa työstää tukkaa omilta jäljiltään kuin yrittää ottaa tolkkua, mitä kaikkea marketti kamaa on milloinkin päällekkäin laitettu.

Olen aika laiska hiusten kanssa. Tykkään pitä ne pitkinä, ne luovat turvallisuudentunnetta auki ollessaan. Joskus ons itten kiva intoutua vähän laittamaankin.

Tulinpa kokeilleeksi KC:n suoraväriä, ja sain aikaan aika vinkeän lopputuloksen. Tämähän on siis sävy Deep Purple, mutta monivärisen pohjan ansioista myös tulos on monivärinen. Kuin sateenkaari! Olen kovasti tyytyväinen ja tästä syystä tarjoan Sinullekin mahdollisuutta kokeilla! Väri levitetään hanskojen kanssa pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 15–30 minuuttia lukien hyvää kirjaa ja huuhdellaan pois, that's it. Vaaleassa tukassa sävy on toki sähäkämpi, mutta tykkäilen tästä kevyestä tuloksesta, joka omaan miljoonan sävyn brunetteeni jäi.

Pakkauksessa luki, että kestää 5–30 pesua, riippuu mistä roikkuu. Saa nähdä, mulla ei varmaan kauaa pysy kun ei alunperinkään niin töpäkästi tarttunut. Väri pysyy paremmin käsitellyssä kuin käsittelemättömässä hiuksessa, ja minullakin näkyy tuo violetti syvimpänä niissä kohdissa, joissa oli vaaleita raitoja. Väriä jäi jäljelle, joten saatan vielä antaa latvojen muhia uudestaan. Tämä on vähän niinkuin hiusmeikki, pientä vaihtelua kevään kunniaksi. =)







Sitten siitä ARVONNASTA!

* KOMMENTOI tähän postaukseen lempisävysi KC:n suoraväreistä ja saat arvan
* SEURAA @ovinro27 INSTAGRAMISSA, ja saat toisen arvan. Kannattaa mainita tästä kommentissa.
* Huolehdi, että saan sinuun yhteyttä, mikäli voitat.

Osallistujien kesken arvon valitsemasi sävyisen värinaamion, sävykarttaan voi käydä tutustumassa TÄÄLLÄ.*

Arvonnan järjestän minä, yksin minä. Aikaa osallistua on su 10.4.2016 klo 16.30 asti. Arpaonnea!

<3 Jeni

* Otan oikeuden sovitella toisen värin voittajan kanssa, mikäli valittua sävyä ei ole saatavilla.

11 kommenttia:

  1. Oih <3 näyttää tosi, tosi, tosi upealta! Vaihtelu tosiaan virkistää!

    - P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei synttärisankari! Sua onnisti, voitit värin! Viestittelen viel myöhemmin. Eiku pastellia valitsemaan! <3

      Poista
  2. Ai niin ja yksi toivomus piti esittää, olisiko näin kevään kunniaksi mahdollista saada vinkkejä _helppojen_ kukka-asetelmien tekemiseen :) ? Ja miksi ei kukkien hoitamisesta näin muutenkin! Jos oikein muistin, sulla taitaa olla kokemusta siltäkin saralta..

    - P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo! Kiitos todella hyvästä ideasta! <3 Tätä täytyykin alkaa seuraavaksi suunnittelemaan. =) Olenkin tässä kaipaillut ihania kukkakaupan aikoja… <3

      Poista
  3. Laventelinsininen ois sävyni. Kahdella arvalla, seurailen sua instassa katzuliini nimellä. :)
    katamaria83(a)gmail.com

    VastaaPoista
  4. Cherry Bomb olisi sähäkkä. Mukana yhdellä arvalla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  5. kokeilenpa arpaonnea sävyllä purple rain. jos mulle osuu niin tavoitat minut myystä spinnyn merkeissä, if you know what I mean. ;)

    VastaaPoista
  6. Uuh! Vähänkö olis räväkkä! Nimittäin lempparini noista olis purple rain. Vielä ku sais ihanat kiharat :) Saat varmaan minuun yhteyden, jos voitto tulisi. Ainakin serkkusi kautta ;D

    VastaaPoista
  7. Haluaisin kokeilla, kuinka laventelin sävy toimii näissä vaaleissa raidoissa. :) Kaksi arpaa!
    kuiskauksiablogi@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Pincadelic on vaan niin söpö ja karkkimainen. :) Oispa ihana kokeilla väriä kevään piristykseksi! Löysin sut nyt myös instagramissa, joten kaksi arpaa.

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista

Heitä rohkeasti lappu luukusta sisään! =) Aina on kiva saada kirje tai kortti. <3