maanantai 14. maaliskuuta 2016

Simppelisti söpöä

Voisin pitkästä aikaa nakutella vähän lifestyle-juttuja. Olen tässä viettänyt aikaa tyttömäisten juttujen äärellä ja nauttinut sydämeni kyllyydestä kaikenlaista hyvää ja kaunista.

Olen hiljattain innostunut huulten contouringista, kevyestä ylirajailusta ja huulipunista. Viime kesästä asti on tullut varsinkin jälkimmäisiä harrastettua monissa sävyissä. Nyt toivoisin löytäväni vielä tarpeeksi tumman nudevärin, joka vastaisi mahdollisimman paljon omien huulteni sävyä kuitenkin rikasten sitä. Allaolevan kaltaiset lähes ihonsävyiset kokeilut eivät ole niinkään mieleeni, vaan muistuttavat liikaakin puuterisista teiniajoista. ;) Toki vaaleat sävyt tuovat huuliin muhkeutta. Olen melko tyytyväinen tässä asiassa alahuuleeni, mutta ylähuuli saattaisi välillä kaivata vähän boostia. =) Se seikka ei tuossa kuvassa näy, sen verran on hyvin onnistunut tuo rajailu ja onhan tuo muutenkin aika hämyinen otos… Tokihan olemme kaikki kauniita tällaisinamme! Joskus on vain hauska pukea kasvotkin vähän "eri vaatteisiin".


Ostinpa omakseni tässä päivänä eräänä Ted Bakerin penaalin. =) On niin syötävän söpö, etten kestä! Hyvä, kun saa luennolla keskityttyä mihinkään, kun silmä lepää tuossa kaunottaressa. Oi että!



Harvemmin löydän mitään noista perus ketjuista, mutta sitten kun löydän, olen iki-ihastunut. H&M:ltä ostin 100% kierrätetyistä materiaaleista tehdyn villakangastakin hillitömään alehintaan. Siitä on nyt tullut ulkoilun ilo. Jäin vähän kaihoamaan myös tuon erästä tunikaa koristavan koirakuosin perään, mutten ole vielä päätynyt moista hankintaa tekemään. Aina ei tarvitse saada mitä haluaa, eikö vain? =) Joskus omasta mieliteosta kieltäytyminen voi koitua jollekin toiselle vielä suuremmaksi siunaukseksi (tämä olkoon ylevin paastonajan lauselmani blogissa tänä keväänä).



Pidän kotonani tyttöjenillan tulevana lauantaina, ja olen valinnut alla olevan toteaman vähän tapahtuman teemaksi tai jonkin sortin voimalauseeksi. Meillä on oikeus nauttia naiseudestamme, mitä se ikinä kunkin persoonallisuuden kohdalla tarkoittaakaan. Olemme tarkoituksella juuri sellaisia yksilöitä kuin olemme, ja meillä jokaisella on paikkamme, jota kukaan muu ei voi täyttää.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoilleni, olit sitten tehty suolasta tai sokerista! ;)
<3 Jeni

P.s. Mitäs pidät blogin uudistuvasta ilmeestä? Joitakin muutoksia vielä vireillä, mutta suurimmathan ovat jo tässä nähtävillä… =)

4 kommenttia:

  1. Tää on ihan sika hieno tää uusi design! VAU!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Kiva, kun tykkäät! Mä kans ;) Ootan viel Blogbuttonii fff:ltä ja koitan järjestellä sivupalkkia paraikaa, mut onnn tää aika valmis! <3 =*

      Poista
  2. Oih kaikenlaisia ihania juttuja olet löytänyt ja tykkään ulkoasusta kovasti ;) <3

    - P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kans iloinen näistä pienistä, mutta kivoista hankinnoista. =) Ihana kuulla, että kelpaa, oon ite ihan kans tyytyväinen tähän. <3

      Poista

Heitä rohkeasti lappu luukusta sisään! =) Aina on kiva saada kirje tai kortti. <3