sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Risiiniripset

Moikkamoi! 💖

Aloitin viime viikolla blogimaailmasta tutun risiiniöljyvinkin kokeilun. ElikkĂ€ sivelen vanupuikolla öljyĂ€ ripsiini ripsarinlaittoa muistuttavin liikkein joka ilta ennen nukkumaanmenoa ja katson josko ne siitĂ€ pitenisivĂ€t ja tuuhentuisivat. 😁 tĂ€ssĂ€ nyt pari aloituskuvaa, niin tiedĂ€tte, mistĂ€ lĂ€hdettiin liikkeelle. Ylempi kuva on otettu aloituspĂ€ivĂ€nĂ€ eli viikko sitten maanantaina, mutta eihĂ€n siitĂ€ mitÀÀn selvÀÀ saa, kun on noin epĂ€tarkka =D nappasin tĂ€nÀÀn sitten kĂ€nnykĂ€llĂ€ salaman kanssa uuden. Jos joku nĂ€kee noissa jotakin eroa jo, olen vĂ€hĂ€n skeptinen... Ei ripsien vaihtuminen ihan viikossa tapahdu! Mutta voi tyvessĂ€ ehkĂ€ jotakin pientĂ€ muutosta olla. Katsotaan tuloksia nyt viikoittain. Luulisin, ettĂ€ huhtikuuhun mennessĂ€ viimeistÀÀn saadaan nĂ€kyviĂ€ tuloksia jos niitĂ€ on tullakseen!

Apteekista tĂ€tĂ€ saa noin femmalla. 

💕 Jeni

4 kommenttia:

  1. Ihan niinkui ne ois tuuhentunut!?
    LisÀÀ kuvia jatkossa, jos tuo tehoaa, niin mÀkin kyllÀ kokeilen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl se mustki sattaa vÀhÀn nÀyttÀÀ siltÀ, mut vaikea uskoa et nÀin nopeesti. Onhan toi tosi huono toi eka kuva, et se varmaa vaikuttaa aika paljon siihen kuin tuuheelt siinÀ nÀyttÀÀ. Kiinnostuneena kyl tosiaa ite ootan tuloksia et tehooko nÀihin mun sÀÀlittÀviin rÀpsyttimiin =D

      Poista
  2. KyllÀ ne mustakin ovat tuuhentuneet, huhtikuussa ne on jo kunnon pusikot :-D

    -P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =D aika jÀnnÀ jos on noin nopeeta... MÀ kyl veikkaan et se on toi kuvanlaatu... MÀ unohin yks pÀivÀ ostaa ripsarinpoistoainetta ja kÀytin jotai surkeeta. Oli työlÀstÀ saada pois, ja pelkÀÀn et niit varmaa vÀhÀ katkeili siinÀ hötÀkÀssÀ. PÀÀtin etten kÀytÀ ripsaria ollenkaa, ainakaa pÀivittÀin. EhkÀ tehostaa tÀtÀ kuuria nyt vÀhÀn =)

      Poista

HeitÀ rohkeasti lappu luukusta sisÀÀn! =) Aina on kiva saada kirje tai kortti. <3